Az ÉN, Magam Kft 2011 májusában jött létre.

A cég fő tevékenységi köre PR, kommunikáció és tanácsadás, amely az önmarketing, önmenedzselés területét öleli fel.

 

Az ÉN, Magam névválasztást az indokolta, hogy a mai világban rendkívül nehéz a különböző életterületeinken, - legyen szó a magán életről vagy a munka világáról, elégedetten úgy érvényesülni, hogy közben megtartjuk Önmagunkat. Minél több életterületben próbáljuk ki magunkat (párkapcsolat kialakítása, házasság működtetése, gyereknevelés, karrierépítés, magadra figyelés, társasági élet), annál nehezebb Önmagunk és szerepeink, feladataink menedzselése.

 

Az ÉN, Magam Kft küldetése, hogy minél több testi-lelki-szellemi szinten is egészséges ember tudjon az önmegvalósítás útjára lépni. Ennek érdekében elkötelezettek vagyunk az önmegvalósítást segítő komplex tanácsadások terén önismeret, önfejlesztés, önmegélés témakörökben.

 

A minél elégedettebb, boldogabb, sikeresebb élet elérésére indítjuk útjára az Élet- és családmenedzser programunkat, amely Önmagunk megélésével, megtapasztalásával és menedzselésével kezdődik.  Mivel a legtöbb ember célja és egyben életútja is, hogy saját családot alapítson, boldog párkapcsolatban élve gyerekeket neveljen, így kitérünk a család hatékony működésére, menedzselésére is. A programban részt vevők egyéni konzultációk keretében az életterületek mentén kerülnek egyre közelebb valódi Önmagukhoz, megtanulhatnak módszereket, amelyek segítenek a sok-sok feladat között megtalálni az egyensúlyt.

 

 

 

Az ÉN, Magam névválasztást az indokolta, hogy véleményünk szerint a mai világban rendkívül nehéz a különböző életterületeinken, - legyen szó a magán életről vagy a munka világáról-, elégedetten úgy érvényesülni, hogy közben megtartjuk Önmagunkat.

 

Minél több életterületben próbáljuk ki magunkat (párkapcsolat kialakítása, házasság működtetése, gyereknevelés, karrierépítés, magadra figyelés, társasági élet), annál nehezebb Önmagunk és szerepeink, feladataink menedzselése.

 

A minél elégedettebb, boldogabb, sikeresebb élet elérésére indítjuk útjára az Élet- és családmenedzser programunkat, amely Önmagunk megélésével, megtapasztalásával és menedzselésével kezdődik.  Mivel a legtöbb ember célja és egyben életútja is, hogy saját családot alapítson, boldog párkapcsolatban élve gyerekeket neveljen, így kitérünk a család hatékony működésére, menedzselésére is. A programban részt vevők egyéni konzultációk keretében az életterületek mentén kerülnek egyre közelebb valódi Önmagukhoz, megtanulhatnak módszereket, amelyek segítenek a sok-sok feladat között megtalálni az egyensúlyt.

 

Mindennek a kerete az otthon, ami kifejez minket, amiben jól érezzük Önmagunkat, ahol rendszer és hatékonyság található. Az otthon ilyen irányú kialakítására hoztuk létre az Otthonmenedzser programot, amely segít a háztartásoknak, társasházaknak a hatékonyabb kommunikációban, műszaki átalakításokban, korszerűsítésekben, pályázatokban és anyagi források jobb allokációjában. A programban az együttműködő partnerek: OTP Pénzügyi Pont és Pedinfo Kft.

 

Önmagam Divízió - „Találd meg a saját magad útját!”

igazgatója Mató-Juhász Annamária ügyvezető

 

Az üzletág az Élet- és családmenedzser, valamint az Otthonmenedzser programmal foglalkozik.

 

Önmagam Divízió küldetése

- a holisztikus egészségkultúra népszerűsítése érdekében oktatás, rendezvényszervezés

- egyéni konzultációk Önmagunk megélése érdekében

- a munka és a magánélet világának összehangolása Élet- és családmenedzser támogatásával

- korszerűen működő otthonok kialakítása Otthonmenedzser támogatásával